Blog

Brezplačen seminar: »Kako obvladovati neplačnike?«

konference

 »Mnogi ljudje ne skrbijo za svoj denar, dokler ga (skoraj) ne izgubijo. Drugi delajo enako s svojim časom.«

– Johann Wolfgang von Goethe

Zavedamo se, da čas je denar. Ter da vsaka ura, minuta in sekunda, ki je zapravljena za stvari, za katere obstajajo smotrnejše rešitve, je v resnici stran vržen čas.

Prenašati pridobljena znanja na uporabnike naših storitev in jih istočasno seznanjati z vsemi aktualnimi spremembami, modeli, pristopi – to je naša želja. In s tem namenom smo tudi letos organizirali brezplačni seminar z naslovom »Kako obvladovati neplačnike?«. Potekal je v četrtek, 23.5.2019, v eminentnem Austria Trend hotelu v Ljubljani. Seminarju so prisostvovali udeleženci z različnih področij, tako s področja telekomunikacij, šolstva, kot celó tudi s področja video produkcije in računovodstva. Večletne izkušnje ter znanja s področja izvršilnega, insolvenčnega in postopkovnega prava so udeležencem predali naši predavatelji Denis Robar – vodja predsodne izterjave v našem podjetju; Aleksander Kumer – predstavnik odvetniške pisarne Gregorja Lepoše; Andreja Kanižar – samostojna podjetnica, trenerka in coach s področja profesionalne poslovne komunikacije in vodenja.

Predstavili smo naše postopke izterjave, s poudarkom na digitalizaciji procesov izterjave, kdaj je izvršba smiselna ter kdaj bi z njo imeli nepotrebne stroške. Dotaknili smo se tudi aktualnih tem na področju osebnih stečajev, nismo pa pozabili na dopolnitve, ki jih je prinesel Zakon o izvršbi in zavarovanju v noveli ZIZ-L.

Z našimi naročniki želimo zgraditi in gradimo zaupen odnos, jim svetujemo, se nenehno povezujemo, izobražujemo ter pridobljena znanja in izkušnje prenašamo naprej, tako da se v bližnji prihodnosti ponovno snidemo na naslednjem seminarju!