Blog

Družinska konferenca

konference

V juniju smo se kot sponzor udeležili Družinske konference, ki je potekala v Orehovem gaju, in je bila po dolgem času izvedena v živo.

Družinska podjetja so pomembna oblika podjetništva in znatno prispevajo h gospodarstvu tako v Sloveniji kot tudi v svetovnem merilu. Tudi podjetje Prohit d.o.o. ima status družinskega podjetja, zato si še toliko bolj prizadevamo, da smo vedno boljši v svoji panogi in našim strankam ponujamo najboljše rešitve.  S pravilnimi in spoštljivimi pristopi komuniciranja, dolžnike vzpodbujamo, jim svetujemo in hkrati seznanjamo z morebitnimi posledicami neplačila. Naročnikom pa omogočamo brezplačne webinarje, kako optimalno vzpostaviti v podjetju sistemsko rešitev tega področja.

Sodelovanje  na tovrstnih dogodkih je lahko pomembno orodje vsakega posameznika, da krepi svoj socialni kapital. Zavedanje o izmenjavi poslovnih praks med deležniki konference, je izjemnega pomena še posebej, ker so predstavljene najboljše poslovne prakse. Na enostaven način se na tovrstnih dogodkih srečujejo potrebe trga na eni strani in rešitve na drugi strani.

Tovrstna poslovna sodelovanja omogočajo priložnost, da lahko na enostaven način predstavimo in ponudimo sodobne rešitve upravljanja terjatev in s tem širimo dobro poslovno prakso in hkrati dobivamo povratne informacije o potrebah trga.