O podjetju

Kdo smo?

Smo podjetje, ki vam organizira in izdela celovit načrt upravljanja vaših terjatev, v odvisnosti od vrste, višine in starosti terjatev. Na svojem področju smo vodilno podjetje v državi in se trudimo, da naročnikom ponujamo le najboljše rešitve.  Na leto v povprečju upravljamo s 47.000 terjatvami,  izterjamo pa kar 25 milijonov €. Zaupajo nam mnoga slovenska podjetja, največje reference predstavljajo naročniki iz telekomunikacijskega, bančnega in zavarovalniškega sektorja, pa tudi številni drugi.

Kaj morate storiti?

Pokličite nas na telefonsko številko 02 555 20 30 ali pošljite e-sporočilo na naslov: terjatve@prohit.si.

Osebna izkaznica

Prohit d.o.o.
Tržaška cesta 37 A
2000 Maribor
telefon 02 555 20 30
terjatve@prohit.si
www.prohit.si
Davčna številka: SI37305760
Matična številka: 6124810000
IBAN SI56 2900 0005 0569 255 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)

Vrednote podjetja Prohit

Vrednote predstavljajo srce kulture vsakega podjetja. V podjetju Prohit smo vrednote oblikovali vsi zaposleni. Z njimi se identificiramo in osmislimo lastno delo. Predstavljajo dogovor glede načinov, kako bomo sodelovali, ustvarjali in gradili odnose ter uresničevali svojo vizijo in dosegali cilje.
Vsi zaposleni moramo živeti z isto vizijo in za iste vrednote, imeti zastavljeno isto strategijo, zato,  da se čim bolj približamo zastavljenim ciljem in, da je naše skupno življenje čim boljše. Identificirali smo tiste vrednote, ki so v podjetju zaželjene in koristne.
ZAUPANJE IN PRIPADNOST
 • Zaupanje se oblikuje na podlagi naših dejanj, v določenem časovnem obdobju.
 • Podlago za zaupanje oblikujejo dobri medsebojni odnosi, ki so pomembni tudi za pripadnost podjetju. Le ta se krepi preko dogodkov, druženj in teambuildingov.
 • Zaupanje v sebe in druge, sodelavce, vodstvo.
 • Smo zaupanja vredna oseba.
 • Zaupanje in pripadnost se odražata v iskrenosti in spodbujanju za zadovoljstvo med zaposlenimi, hkrati pa služita kot temelj za doseganje dobrih poslovnih rezultatov.
SPOŠTOVANJE IN EMPATIJA
 • Spoštovanje idej, mnenj, osebnosti, drugačnosti, raznolikosti mnenj. Vsaka oseba, ki stopi skozi vrata našega podjetja, je vredna spoštovanja, dokler s svojim vedenjem in dejanji ne ustvari drugačnega prepričanja.
 • Medsebojno spoštovanje ter iskrenost do zaposlenih in poslovnih partnerjev.
 • Empatija (ljubezen) do sebe, dela, sodelavcev, okolja.
 • Sposobnost sočustvovanja, skrbnost do sebe in drugih, vživeti se v situacijo drugega, s pomočjo naše presoje ter izkušnje.
 • Pravilen pristop ter komunikacija in pozitivna naravnanost.
ODGOVORNOST IN STROKOVNOST
 • Odgovornost do sebe, svojega dela in drugih posameznikov v podjetju.
 • Zavedanje in sprejemanje dogovornosti, sprejemanje odgovornosti za nastale napake ter sprejemanje odgovornosti za najboljšo rešitev.
 • Strokovnost na svojem področju, izobraževanje na svojem področju, pravilno uporabljamo vsa znanja in sredstva, ki so nam na voljo in se nenehno izobražujemo. Pri svojem delu smo čustveno zreli.
EKIPNI DUH
 • Predanost in pripadnost delu, ekipi, podjetju. Povezanost, strpnost in medsebojno zaupanje.
 • Pozitivna energija, humor, medsebojna pomoč, medsebojno spodbujanje in zavedanje, da imamo skupne cilje in vizijo.
 • Zavestno vnašanje dobre volje z zavedanjem, da ravnanje vseh članov vpliva na vzdušje v ekipi.
 • Spontanost, upoštevanje idej posameznikov, druženja ter skupni projekti.
FOKUS IN AMBICIOZNOST
 • Imamo zemljevid s ciljem, kateremu sledimo.
 • Prizadevamo si za doseganje ciljev.
 • Nenehno si postavljamo nove cilje, za katere ne dvomimo, da jih bomo dosegli.
 • Skrbimo za usmerjenost naših misli in energije na postavljenih ciljih in željeni viziji, tako posameznikov kot podjetja ob upoštevanju mej okolice.

Pokličite nas še danes na telefonsko številko 02 555 20 30
ali nam pošljite sporočilo na terjatve@prohit.si

Naše prednosti

Podjetje Prohit  je specializirano za izdelavo in izvedbo različnih strategij upravljanja terjatev. Zaupajo nam največja slovenska podjetja in številni manjši upniki. Prava izbira za vas smo zaradi naše strokovnosti in nenehnega prilagajanja sodobnim trendom na svojem področju.
S tem, ko nam boste zaupali izvedbo organizacije upravljanja vaših terjatev, se boste sami lahko bolj osredotočili v izvajanje svoje primarne dejavnosti. Na ta način boste poskrbeli za svoje zdravje in zdravje zaposlenih, izboljšali delovno klimo in razpoloženje med zaposlenimi, kar je ključnega pomena za doseganje vsakega uspeha.
Storitve obračunavamo izključno na osnovi realizacije.
V KOLIKOR BOSTE IZBRALI PROHIT, BOSTE IZBRALI ZMAGOVALCA IN, KAR JE ŠE POMEMBNEJE,  ZMAGOVALEC BOSTE POSTALI TUDI VI.

Družbena odgovornost

S pojmom družbene odgovornosti v našem podjetju označujemo koncept, po katerem v svojo poslovno politiko, poleg zagotavljanja uspešnega poslovanja, uvrščamo tudi skrb za vse, s katerimi pri svojem poslovanju prihajamo v stik. To pomeni skrb za zaposlene, katerim  zagotavljamo varno in primerno delovno okolje, spoštovanje domačih in mednarodnih standardov s področja dela in človekovih pravic, pošten odnos do kupcev in dobaviteljev ter skrben odnos do narave in okolja.
Skrbimo tudi za razvoj in uspešnost naših strank. Skupaj z njimi razvijamo strategije in modele celovitega upravljanja terjatev in si prizadevamo za  izboljšanje plačilne discipline, kar je temelj našega poslanstva.