Blog

Prohit prejemnik Platinaste bonitetne odličnosti

aktualno

Ponosni smo na prejem certifikata Platinasta bonitetna odličnost 2019, s katerim izkazujemo dodatno kredibilnost do svojih poslovnih partnerjev. Gre za nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki imajo najvišjo bonitetno oceno “Zlati AAA” kar tri leta zapored.   

Bonitetna ocena temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih. Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so eni redkih poslovnih subjektov, ki se lahko pohvalijo tako obstoječim poslovnim partnerjem kot tudi tistim, s katerimi nameravajo sodelovati v prihodnje.

Podjetja s Platinasto bonitetno odličnostjo poslujejo izjemno in izpolnjujejo stroge kriterije kot so plačilna in kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonost in številni drugi.

S prejemom certifikata se podjetje Prohit uvršča med 1,5 % podjetij na slovenskem trgu, ki so prejemniki Platinaste bonitetne odličnosti AAA v letu 2019. Za naše podjetje pomeni doseganje najvišjih standardov bonitetne odličnosti potrditev pravilne izbire poslovne strategije in motivacijo za v prihodnje. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.