Blog

Ker verjamemo v moč povezovanja

konference

V mesecu aprilu se je v hotelu Union v Ljubljani odvijala že šesta konferenca 500 podjetnic pod sloganom »Ker verjamemo v moč povezovanja«. Tega dogodka so se udeležile tudi naše predstavnice z namenom graditve prepoznavnosti podjetja in širitve socialnega kapitala.

Dogodek 500 podjetnic ni zgolj največji dogodek ženskega podjetništva v Sloveniji, ampak je mnogo več. Je dogodek, kjer se sklepajo trajna prijateljstva, se med seboj povezujejo, pomagajo in delijo izkušnje.

Namen in cilj organizatorja dogodka je možnost razširitve poslovne mreže, pridobivanja novih informacij in kontaktov, kar dolgoročno pripomore k boljšemu poslovnemu uspehu na trgu.

Poleg zanimivih in inspiracijskih zgodb predavateljev, nagrad, smeha in koristnih informacij, je tokrat drugič potekal izbor Podjetnice leta. Naziv je slavnostno prejela Ema Pogačar iz podjetja Conditus d.o.o..

Rdeča nit letošnjega dogodka, skrita v besedah »Povezujemo se tudi mednarodno« pa je prinesla veliko možnosti za nova tuja poznanstva in mreženje. Tako so se dogodka udeležile tudi predstavnice uspešnih podjetij in organizacij iz Velike Britanije, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Z gospo Sanjo Popović Pantić, predsednico največjega združenja poslovnih žensk Srbije, se je srečala tudi direktorica Prohit, d.o.o. Angelca Ademovič, z namenom pridobivanja potrebnih informacij glede širitve poslovanja na srbski trg.