Blog

Prohit prejemnik Zlate bonitete odličnosti

aktualno
  1. junija se je naša ekipa na Brdu pri Kranju udeležila dogodka Bisnode4excellence 2018 in prevzela certifikat Zlate bonitete odličnosti AAA.

Odlično organiziran dogodek so popestrili še odlični sogovorniki, ki so spregovorili o poti do odličnosti iz svojih lastnih izkušenj: Petra Majdič, Zmago Sagadin, zaslužni profesor dr. Janek Musek in nekatera bonitetno najodličnejša podjetja.

Zlata boniteta odličnosti AAA, ki jo je prejelo tudi podjetje Prohit, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen ter nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje s poslovnimi partnerji (od dobaviteljev, kupcev, bank in drugih). Ocena temelji na računovodskih izkazih ter drugih dinamičnih kazalnikih podjetja. Gre za nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki bonitetno odličnosti izkazujejo že tri leta zapored.

Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

Več informacij o dogodku vam je na voljo tukaj.

Ob tej priložnosti je ekipa Bisnode opravila kratek intervju z izvršno direktorico podjetja Prohit, gospo Angelco Ademovič.

Vemo, da že 3 leta zaporedoma odlično poslujete. Kakšna je vaša skrivnost?

Recepta za to preprosto ni. Pomembno je, da si osredotočen na to, kar delaš najboljše. In mi počnemo točno to, vedno znova pilimo, razvijamo in izboljšujemo postopke naših storitev, za katere smo na trgu že tretje leto vodilni partner. Zavedamo se, da ne smemo zaspati na lovorikah in prav to zavedanje je izrednega pomena. Največja skrivnost pa je skrb za ljudi, za njihovo nenehno rast in dobro počutje v okolju, v katerem delajo.

Kaj za vaše podjetje in zaposlene pomeni Zlata bonitetna odličnost?

Zagotovo je prejem certifikata Zlata boniteta odličnosti potrditev, da smo na pravi poti, da stvari počnemo pravilno in hkrati odlična motivacija za naprej. Istočasno certifikat predstavlja pomembno konkurenčno prednost, ki je tudi iz tega naslova, vedno bolj cenjena na vedno bolj zahtevnem trgu.

Kakšno je vaše poslovno ali osebno načelo, ki se ga držite v poslu oziroma življenju?

Zavedamo se, da so ljudje motor podjetja, zato vzpodbujamo in krepimo timsko dinamiko. Vzor so nam najboljši učitelji, kot pomembno dejstvo pa si štejemo, da svoje napake izkoristimo kot priložnost za nenehno rast. Ni pomembno v življenju kolikokrat pademo, pomembno je, da vedno znova vstanemo in gremo naprej.