Webinarji

Online webinarji

Webinarji

Podjetje Prohit izvaja izobraževanja za uporabnike v različnih oblikah. Izobraževanja med drugim izvajajomo tudi v obliki spletnih seminarjev (webinarjev). Spletni seminar je predavanje, ki se izvaja na spletu. Izvajalec in udeleženci se seminarja udeležijo hkrati, komunikacija med njimi poteka s pisnimi komentarji, vprašanji, ali pa preko video in zvočne povezave. Spletne seminarje izvajamo za različna področja in različne ciljne skupine. Nekaj naslovov spletnih seminarjev si lahko ogledate spodaj:
  • Odkup nezavarovanih terjatev
  • Telefonsko upravljanje terjatev
  • Upravljanje zavarovanih terjatev
  • Odkup ustavljenih izvršb
Za vse webinarje vas bomo pravočasno obvestili, če se boste prijavili preko spodnjega obrazca, tako ne boste nikdar zamudili novega znanja s področja terjatev in izvršb.
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
S klikom na "Soglašam" dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Prohit d.o.o. zgoraj navedene osebne podatke uporablja za komunikacijo z mano in jih obdeluje v skladu s Politiko varovanja osebnih podatkov GDPR. Izjavljam, da sem seznanjen/-a z vsebino privolitve ter s pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pozabe«), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora.
Select an option
27 + 8 = ?
Enter the equation result to proceed
Meni